Påske

Hei! Da er dette det først innlegget mitt på denne bloggen. Det blir mobilblogging fordi det stemmer noe ikke med bligg.no hos oss her hjemme. Får se om det blir bedre i morgen:)
Jeg har min 3 blogg nå, den siste jeg hadde var: muffyslife.blogg.no. Jeg sletta den fordi det skjedde noe sån at ingen kunne kommentere den lenger, men nå er jeg her igjen.
I morgen skal jeg slappe av hele dagen hehe kanskje finne på noe med noen venner, jeg får se. På mandag skal jeg til byen eller til Tynset da og ta 2 nye hul i ørene gleder meg og gruer meg da hihi men det går sikkert bra:)

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Haha skoene mine...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!
bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits