bilder fra dagene mine +++

Hallo! Da har jeg spist kjempe godt frokost og vært ute og lett etter masse godt. Det er helt vanlig i Tyskland at man ikke leter etter 1 stort egg men mange små sjokolade egg eller harer også får du en STOOR en hihi..den er best:)

Så da har jeg gjort det og er kjempe fornøyd med sjokoladen jeg har fått hehe..nam,nam den er sikkert borte på noen timer haha.. nei da skal spare:)

Var ute i går å tok noen bilder ute, sola skinte så da ble det mange fine bilder men det kommer bare noen få, ville ikke redigere alle eheh.. Men jeg håper dere får noen fine dager til med kos!

 

 Nam, nam jeg liker hihi..

 

Hva skal du i dag? har påskeharen vært hos deg? 

6 kommentarer

Karoline

08.04.2012 kl.13:11

så gøy!

kjempefine bilder :))

Amina

08.04.2012 kl.13:45

Fin blogg! Kommentere tilbake? :D

Maja

08.04.2012 kl.14:40

skal bare slappe av og ut på skogtur i dag, jeg :) og ja, påskeharen har vært her :D

Hedda Sophie

08.04.2012 kl.16:35

Ja, skal vel bare slappe av.. Påskeharen har vært her jaa :)
Fine bilder! :-))

Remi Pedersen

10.04.2012 kl.21:47

Herlige bilder :D

Skriv en ny kommentar

bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!
bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits