Prøve Onsdag?

 

Hei, hei! Da er det noen dager siden jeg har blogget. Har 3 prøver i morgen så dette blir et litt kort innlegg. Jeg må jo pugge litt til til i morgen det er de siste prøvene vi har før sommerferiene! Love it♥ men skjønner ikke hvorfor vi må ha 3 på 1 dag? Skjønner ikke hav som er poenget med det liksom..menmen det går vel greit.

Skal dessuten begynne med designene til de som vant konkurransen..haha vet at jeg er sen..men hadde en bestilling som jeg måtte gjøre ferdig. Også gidder jeg ikke så sitte hele dagen foran PC. Så dere får ha tålmodighet med meg.

Men kos dere resten av dagen i dag! Kommer sikkert bare til å pugge i dag og kanskje se på litt fotball haha..flinke meg vet du (not)


Har du prøver i morgen?

3 kommentarer

Lotte

12.06.2012 kl.18:51

ja, to prøver imorra:(

Sofia

12.06.2012 kl.18:55

Lykke til! Designet var forresten kjempefint, sender du det til meg på mail når det er ferdig?:)

Muffy

12.06.2012 kl.19:16

Sofia: jepp kommer i dag:)

Skriv en ny kommentar

bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!
bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits