Ting som jeg irriterer meg over #2

Da kommer neste del, håper dere liker den!♥ Hvis du er utrolig trøtt men ikke klarer å sovne fordi det er så mye som skjer oppi hjernen din at du BARE ikke kan sovne!

♥ Når folk har et bloggdesign som man ikke klarer å tyde. At hele designet er i sånne utrolig sterke farger som du kan bli blind av.

♥ Når jeg ikke finner like sokker..kan bruke opp til 10 min til å finne et par like sokker. Er bare så utrolig flink til å rotte bort sokker.

♥Når du kjøper deg noe som sitter helt perfekt også, vasker du det og det krymper.

♥ Når det er vinter og du får snø i skoen.

♥ Når du nesten har sovnet også piper mobilen din, og du er lys våken igjen.

♥ Når det er sånn bilde på facebook også står det «kjenner du igjen henne/han innen 3 sek? Hvis ikke kommer hun/han til deg i natt og tenner på huset!» HALLO!? Hvam tror på det?

♥ hvis du leser blogginnleg men utrolig mange smilefjes og hjerter <333333333333:D

2 kommentarer

Caroline

14.01.2013 kl.15:36

Helt enig.

fashionxo

14.01.2013 kl.19:21

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!
bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits