Langt langt borte

Hallo! Da skal jeg jeg blogge litt igjen før jeg skal feire bursdagen min:) det er kjempe varmt her i Tyskland skjønner ikke hvorfor jeg går rundt i lang bukse. Haha.. Har ikke mye å si er bare Max happy! Har nemelig kjøpt meg Canon eos 600D :D jeg liker haha..;) ja..man får hjelpe litt til her nå før folkene kommet. Vi snakkes!:)

Har de byttet eller?

 




bilder fra dagene mine +++

Hallo! Da har jeg spist kjempe godt frokost og vært ute og lett etter masse godt. Det er helt vanlig i Tyskland at man ikke leter etter 1 stort egg men mange små sjokolade egg eller harer også får du en STOOR en hihi..den er best:)

Så da har jeg gjort det og er kjempe fornøyd med sjokoladen jeg har fått hehe..nam,nam den er sikkert borte på noen timer haha.. nei da skal spare:)

Var ute i går å tok noen bilder ute, sola skinte så da ble det mange fine bilder men det kommer bare noen få, ville ikke redigere alle eheh.. Men jeg håper dere får noen fine dager til med kos!

 

 



Nam, nam jeg liker hihi..

 

Hva skal du i dag? har påskeharen vært hos deg?



 

Våren er her?

 

Hei igjen! Da kommer det noen bilder fra dagen! De fleste er litt redigert menmen...og alle er tatt av meg eller venninnen min hehe..Så ja..I dag har vi nesten bare vært inne hehe..vi var jo også litt ute men det er ikke er en 3 grader ute og det er kalt.. men vi blogges i kveld:)

 

 

 



Mange gule blomster:)

Syns? Hva har du gjort i dag da?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!





bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits