17.05.2012God morgen!

Halloo! Da er det ikke lenge siden jeg sto opp. Og nå sitter jeg på terrassen og varmer meg mens jeg hører fuglene synge hihi...skal straks til byen og treffe ei venninne så det blir koos! Hehe. Men jeg kommer med et innlegg senere i dag! Så kos dere videre i dag!

HVA SKAL DU I DAG??

Sol og Glede!

 

God Morgen! Da er det ikke lenge siden jeg sto opp! Og jeg må si i dag er det bare helt herlig vær! Sola skinner og det er varmt i sola hihi. Bare elsker sånne dager med masse sol og glede! Så nå skal jeg gå ut og sette meg i solen og sole meg litt hehe..Så kos dere videre i dag! 

 

Noen som liker seg i solen hihi...


Hva skal du i dag? 

 

Tips til blogg+++

Hallo! Da blir det vare mobilblogging men,men... Da er dagen min så godt som over. Skal se på fotball resten av kvelden gleder meg. Jeg får kryse fingrene at laget jeg heier på vinner:)

Men nå skal jeg tipse en blogg eller komme med en anbefaling. Nemmelig http://weeheeartit.blogg.no/ jeg leser bloggen hver dag og kommer til å gjøre det videre:) hun blogger ofte og jeg anbefaler dere og ta en titt innom bloggen:) jeg ønsker meg litt mer bilder men ellers er det en blogg med kvalitet! Så ta en titt innom! Akkurat nå har hun en konkurranse! Som jeg er med i hihi...

SYNS? HVA SKAL DU RESTEN AV DAGEN?

Starter dagen med et SMIL

God Morgen! Da har jeg tenkt å blogge litt, før jeg går ut og hjelper til litt ute. I dag blir det ikke mye styr. Det er tros alt skjer torsdag..Men på lørdag skal jeg kanskje til byen, treffe en venninne som jeg ikke har sett på årevis, neida men i alle fall har jeg ikke sett hun lenge! Gleder meg sykt!

 

Men dere må ha en fin dag i dag! Kos dere!Hva skal du i dag?


Solen er her!

Hallo! Da har jeg alt vært ute og nyttet solen! Det er helt HERLIG! Ellers i dag skal jeg ikke noe spesielt, slappe av etter i går! Ja, og rett og slett bare ikke gjøre noe spesielt i dag!

Har tatt en del bilder! Med masse sol hihi.. så da legger jeg de ut her! Kos dere videre i dag da!

 

God med litt sol et du !:DSyns? du skal/har gjort i dag?


 

God Morgen!

 

Hei! Da ble jeg vekt av sola i dag for en gang skyld, herregud så herlig at sola skinner inn vinduet ditt! I dag er det perfekt vær til å ta masssse bilder! Så da skal jeg se hva jeg kan gjøre:) ellers i dag skal jeg slappe av haha..skal egentlig ikke gjøre noe spesielt i det hele tatt, kanskje være med noen venner..i alle fal skal jeg kose meg hehe..

nam,nam..Hva skal du i dag?

Da var det gjort!

 

HEI! Da er det gjorte! 2 nye hull i ørene er så UTROLIG happy! Nå sitter jeg og spiser hjemmelaget jordbær is, nam,nam!

Skal slappe av resten av dagen også skal jeg fikse på designet så klart! Endelig funker hele blogg.no igjen hos meg «ikk»

Hva har du gjort i dag?


haha, det dorlige bildet:Pnam,nam...

God morgen!

Hallo! Da blir dette et litt kort innlegg siden jeg er på vei til byen nå! Hos oss snør det og så godt som alt er kvitt eheh.... Nå funker designet igjen, men skal fikse på det når blogg.no funker igjen:)

XOXO

Hva skal du i dag?

Blogg=klikk

Hallo alle søtte! Da er blogg enda klikk hos meg på pc. Sååå jeg får ikke blogga over pc. Også har det seg slik at designet mitt er klikk sånn at man ikke kan skrive kommentarer. Åhh som jeg hater det!

I dag har jeg faktisk spilt litt fotbal ute, hadde flaks når jeg var hjemme igjen begynte det å snø. Men hvorfor. Må det begynne å snø nå, jeg ville h vår med masse sol og varme menmen...
Skal prøve og få til bloggen i morgen Eheh...

Påske

Hei! Da er dette det først innlegget mitt på denne bloggen. Det blir mobilblogging fordi det stemmer noe ikke med bligg.no hos oss her hjemme. Får se om det blir bedre i morgen:)
Jeg har min 3 blogg nå, den siste jeg hadde var: muffyslife.blogg.no. Jeg sletta den fordi det skjedde noe sån at ingen kunne kommentere den lenger, men nå er jeg her igjen.
I morgen skal jeg slappe av hele dagen hehe kanskje finne på noe med noen venner, jeg får se. På mandag skal jeg til byen eller til Tynset da og ta 2 nye hul i ørene gleder meg og gruer meg da hihi men det går sikkert bra:)

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Haha skoene mine...

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits