Prøve Onsdag?

 

Hei, hei! Da er det noen dager siden jeg har blogget. Har 3 prøver i morgen så dette blir et litt kort innlegg. Jeg må jo pugge litt til til i morgen det er de siste prøvene vi har før sommerferiene! Love it♥ men skjønner ikke hvorfor vi må ha 3 på 1 dag? Skjønner ikke hav som er poenget med det liksom..menmen det går vel greit.

Skal dessuten begynne med designene til de som vant konkurransen..haha vet at jeg er sen..men hadde en bestilling som jeg måtte gjøre ferdig. Også gidder jeg ikke så sitte hele dagen foran PC. Så dere får ha tålmodighet med meg.

Men kos dere resten av dagen i dag! Kommer sikkert bare til å pugge i dag og kanskje se på litt fotball haha..flinke meg vet du (not)


Har du prøver i morgen?

Lang Helg og By Tur!

 

God Morgen alle sammen! Håper får en super dag i dag! Selv skal jeg til byen med noen venner og shoppe, spise mat og kose meg! Det er ikke lenge siden jeg sto opp, og nå skal jeg fortsette med designet jeg lager til meg selv, er alt lei av det jeg har haha...

blir mer blogging senere i dag tror jeg, også skal jeg prøve og få laget en innkjøps video(hvis jeg har bra nok lys) så vi får se:) kos dere i dag!

noen bilder fra de siste dagene:)

Hva skal du i dag? har du alt meld deg inn i konkurransen min? frist i morgen!

BOB BOB...

 

Hei Hei!

Haha kom ikke på noe annet som overskrift. Har hatt en grusom dag på den ene siden og en herlig på den andre liksom bob bob dag haha..vi kan jo først ta den gode nyheten:)Hat hadd en super dag i dag med verdens beste beste venninne hihi..lagde muffinser og ja bare koset oss! Og i morgen skal jeg til Tynset med noen venner gleder meg sykt mye! Litt shopping!

Men nå til det forferdelige! I dag måtte vi avlive katten vår Pusur. Han ble bare 6 år:( kommer til å savne snorkingen hans sykt mye eheh..

men håper dere har hadd en super dag da!

 

 

Hvil i fred♥

Hva har du gjort i dag? har du alt deltatt i konkurransen min?

Sommer!

 

Hallooo! Da har jeg kommet hjem fra fotballtreningen og er syk sliten i bena haha..skal straks hoppe i dusjen. Tok noen bilder dag i solen...det var bare helt herlig i dag! Men vi snakkes! I morgen kommer det er konkurranse så hold dere fast! Kos dere videre i dag! 

 Herlig og ligge ute og sole seg :P

Hva har dere gjort i dag?

Ut i Naturen
 

Hallo!

Igår så dro vi på hytta, bare sånn plutselig. Ble litt skuffet..men jeg fikk tatt utrolig mange bilder! Også så vi på fotball i går. Det var sikkert flere som gjorde det?

Håper dere får en herlig dag i dag!
Mine siste dager

Hallooo! Da skal jeg blogge litt flinke meg haha... 17.mai var herlig! Det regnet nesten hele dagen, men like vel var det utrolig korselig!
I dag har jeg ikke gjort stort (flinke meg ja) har spist, sittet på PC'n, spist, sett på TV og ikke egentlig gjort stort mer enn det haha..
Akkurat nå driver jeg på med å lage et design til Torhild(torhiiiild.blogg.no) så etter det skal jeg lage et design til ei venninne også.........blir det gratisdesign:) så gled dere!

Kos dere videre i dag!

Søndag!

 

Hallo! Da er det søndag og jeg har hatt en herlig helg! Var på besøk til verdens beste venninne, vi har kost oss og øvd litt matte til tentamen i morgen.

I dag har jeg spilt fotball kamp som vi tapte selv om det skulle bli uavgjort, ble litt irritert haha..også har jeg dusja og ellers bare slappet av! Herlig og bare slappe av litt å. Resten av kvelden skal jeg kose meg så dere må kose dere dere å!haha måtte legge ut dette bilde bilde :)

hva har du gjort i dag?

Helg Yhe!

Halloo! Da har jeg tenkt å blogge ordentlig igjen ja, har vært så opptatt med designet jeg lager så har nesten bare ordnet på det alle dagene haha..men nå blir jeg snart ferdig. Er sykt fornøyd elsker der! Hihi..

i dag har deg regnet hos oss hele dagen, og det skal sikkert ikke slutte. Ellers i helgen skal jeg slappe av, pugge til matte tentamen med en venninne og spille fotballkamp. Så gleder meg til alt uten at puggingen.

Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene med god bedring til meg! Det er sykt fint å lese dem! Tusen Tusen Takk! Men bare sånn kort sagt så går det bra med foten min.

Kos dere videre i dag!

 


 Hva skal du i helgen? syns ?

My day!

Hei, hei!
Da kommer det et litt innlegg her nå! Ligger i sengen, er drit trøtt og skal straks sove:)
I dag har jeg hadd norsk tenteamen som gikk ganske så greit tror jeg.

Når jeg kom begynte jeg og fikse designet til Kristine Amalie! Er snart ferdig skal bare fikse på noen små ting:)

Også var jeg på fotballtrening alt var perfekt helt til jeg viklet foten min yhe er happy nå! Så klart kan jeg ikke bli med på kampen i morgen, menmen kan bli med på søndag ser det ut som:) kos dere i kveld og i morgen!

SYNS OM DESIGNET? HVA HAR DU GJORT I DAG?

Tentamen

Hallo! Da kommer det et mobilinnlegg her ja! Hat pugget litt til tentamen i dag siden vi har en til i morgen. Dessuten har jeg hatt besøk av verdens beste! Og skypet med søskenbarnet mitt. Og nå skal jeg legge meg. Må være god utvilt i morgen vet du! Så kos dere videre i kveld!

Ikke glem spørsmålsrunden som er litt lenger ned!:)

Hat du instagram så si undra!:)

flower power

 

Hallooo! Da er jeg hjemme igjen etter fotballtreningen, hører på musikk nå og drikker brus herlig haha..i morgen har jeg norsktentamen gleder meg til å sitte der og spise masse godt haha..menmen synes ikke det er det verste dagene i året. Resten av dagen skal jeg slappe av se på TV og late meg. Rett og slett kose meg ja! Det liker jeg haha.. Kos dere!

 

Husk spørsmålsrunden HER!


 

Hva har du gjort i dag? syns?


Siste dag

 

Halloo! Da har jeg tenkt å blogge igjen, har lagd video med innkjøp men movie maker er klikk så ja...skal se om den kommer i morgen. I dag har jeg lagd video blogg som dere vet, vært ute, hjulpet til litt hjemme og nå snart skal vi ha mat!

 

Også har vi bestilt tur til Tyskalnd i sommerferien reiser med båt yhe! Så da er jeg borte på bursdagen min. Men det beste er at jeg har PC hos bestefar så da får jeg blogget om det er Internett der. Hadde det problemet sist gang haha..men ja gleder meg sykt mye til å se igjen alle og ikke minst på SHOPPINGA haha..men kos dere i kevld!hihi♥

Hva skal du i sommerferien? syns?

Sol og Glede!+

 

Hei, Hei! Da er det mai, og sol! Det er herlig med sånt vær. Hadde musikk prøve i dag, tror det gikk bra, har det på følelsen yhe hehe..i dag kommer nok innkjøpene mine fra det siste hvis jeg husker på det. Etter på skal jeg på ridning med noen venner. Gleder meg sykt mye haha..

 

Var jo på bursdag i går! Det var kjempe koselig, med være og all maten haha.. vi spiste nesten bare haha.. kaker frukt ja osv. Men det var kos! Egentlig skulle vi bade, men bassenget var stengt haha.. men vi fikk en is da. Som plaster på såret haha..

 

Kos dere videre i dag! Yhe satt ute med PC i går haha..


og i dag har jeg spist masssse kakke! hihi..

Hva skal du i dag? Syns?

Byen Next!

 

Heisann alle sammen! God morgen forresten! Da skal jeg så klart til byen i dag med mamma yhe. Kos vet du! Er ikke lenge siden jeg sto opp og så klart måtte jeg bli liggende i sengen i en time før jeg klarte å stå opp haha.. så ja. Da drar jeg hihi.. kos dere i dag dere å!kjempe fint vær i dag:)

 

Hva skal du i dag?

My day!

Hallo! da er jeg her! har egentlig bare gjort lekser og sittet foran Pc'n flinke meg haha..og nå skal jeg se på krim yhe spenennde haha.. i morgen skal jeg vel til bye og shoppe litt også har vi skikkerlig ille gym i morgen springe 1 time også svømme en å herregud noe så ille menmen. skal slappe av i dag sån at jeg klarer det i morgen hihi. kos dere videre i dag! :D

 


haha..tok bile i fjor høst yhe :P

Hva har du gjort i dag? har du gym i morgen?

sunshine

 

Hei, hei! Da er det søndag og sol ute! Herregud så god det er med litt sol igjen hihi.. så da skal jeg ut etterpå ja. Men først må jeg rydde rommet ehm..ja skulle egentlig gjøre det går. Men det ble det ikke noe av haha..ellers i dag skal jeg slappe av ta bilder og ja..aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre ellers haha..men kos dere videre i dag!Hva skal du i dag?

Helg og mange muligheter!

Halloo! Da er jeg her igjen! Denne uka har vært utrolig mye stress hehe..i går var jeg så slapp at det første jeg gjorde var å legge meg på sofaen når jeg kom hjem, og jeg sovna straks hehe. Det har skjedd en del i det siste. På mandag er det treningskamp gleder meg. Også er det kamp igjen på lørdag. Og i tysken spiller vi inn film, det er utrolig morsomt hehe.. brukte ketchup til blod haha.. det så sykt uekte ut :P men ja.. så gleder meg max til mandag.

 Syns? hva skal du i dag?
 

Lenge?

Hallo! Da er jeg her igjen blir ikke mye blogging denne uken, men det for dere holde ut eheh...Men hos oss har det snød siden lørdag kveld, var så glad for at snøen var borte og når du minst venter den kommer den haha..ellers har jeg samfunsfag prøve i morgen, gleder meg sykt mye til å bli ferdig med den hihi.. men har ikke stort mer å skrive. vi snakkes. kos dere denne uken!

 Har det snød hos dere? hva skal du i dag?

Helg !

 

Hallo! Da er det lørdag og som vanlig sover jeg lenge på de dagene hihi.. nå snart skal jeg til en venninne og overnatte så det blir KOS! Gleder meg sykt mye. Så da blir det Party! Yhe.. hehe.. så ja gleder meg sykt mye til det. Men vi snakkes da! Kos deg videre i dag!

 


Elsker å ta bilder av syker hihi..

Hva skal du i dag? Syns?

School again

 

Hallo søtiser! Da var det første dag på skolen ja. Hadde en super dag! Det var helt supert å se igjen alle vennene mine hehe.. i dag har det nesten bare regnet hos oss, det er så ekkelt vær ute. Vil ikke gå ut å ta bilder fordi det er så kalt og bløtt haha.. det er meg. I morgen må jeg se om det blir blogging fordi det er så masse å gjøre men vi får se:)

Nå skal jeg fikse noe i gimp også skal jeg slappe av hehe.. kos dere videre i dag!


Haha..syns det er det søte bildet hehe..

Hva har du gjort i dag?

Siste dag

Hei og hå! Da er jeg kjempe glad og motivert til å begynne på skolen igjen i morgen! Yhe gleder meg sååååå mye...NOT haha..kunne godt ha hatt et halvt år til mer ferie, men sånn blir det ikke. Men det er jo ikke lenge til sommerferiene og da blir sol og ferie for meg haha.. gleder meg sykt til sommeren.

 

I dag har jeg bare sett på TV, spreke meg vet du. Jo også har jeg faktisk retta Kåseriet mitt, men ellers har jeg daffa og sett på TV haha.. I morgen må jeg da stå opp tidelig igjen...Som jeg hater det. Det ble jo alt for tidelig i går og da sto jeg opp kl 11 eller noe sånt haha..Men ja..

 

Driver på å fikse gratis designet deres..det blir ikke noe spesielt..menmen...så ja da får jeg vel fortsette med det da hihi..men vi blogges.

Gleder meg sykt til sommeren hihi...Syns? Hva har du gjort i dag?

I am home again

HALLO! Da er jeg hjemme igjen har spist suppe og drukket kjempe god appelsin juice nam,nam.. Kjøpte 2 ting ikke noe spesielt, men kan heller lage et innlegg om det senere denne uken.

Det var bare helt herlig og se igjen venninnen min!

 

Men jeg ville hvite om dere har lyst på et gratis design? Hvis ja skal jeg lage et eget innlegg om det:)


godt å lese noe i sola:)


Hva har du gjort i dag eller skal i dag? og hva synes du om ideen min?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits