Pakke i Posten!

Hei, hei alle sammen! Da kommer det et kort innlegg. For 2 dager siden fikk jeg en pakke i posten. Hadde bestilt meg noen ting fra feelunique. Alt er fra the Balm. Lipstick kostet 14.30 euro i og den er i fargen Scoop.  Mary Lou Manizer Luminizer 19.50 euro og sist Sexy Mama 16.25 euro. Er stor fornøyd med innkjøpene. Hva sys du? har du noen av produktene?♥

Innkjøp: Tyskland

Hallo! Da kommer innkjøpene fra Tyskland..de kommer lit sene ja men bedre enn ingen ting haha..det ble en del men ikke så mye så ja.. håper dere liker innkjøpene! Kos dere videre i kveld! ♥

 

Den blåe genseren er fra only kostet 18euro toppen med amerika flagget på er fra Madonna og kostet 10 euro den kvite blusen er fra C&A ikke H&M men C&A og den kostet 15euro.

Strikker og «spenner»kostet tilsammen ca 1-2euro maskaraen kostet 11 euro, concealer kostet 8euro, og foundationen kostet 11 euro. Den ene ringen kostet 7 euro og den andre 5 euro tror jeg. Og øredobbene kostet 7 euro de og.

Schwarzkopf «Gliss Kur» kostet 3euro, Balea dusj såpe kostet 2 euro, shampoo og Balsam kostet tilsammen ca 4-5 euro, deodoranten kostet 2 euro og hår kuren kostet 3euro.

Parfymen fikk jeg til bursdagen men kostet rundt 40-50 euro, essie neglelakken(farge 73) kostet 8 euro og den fra isadora(715) 9 euro og de andre kostet ca 4 euro tilsammen.

Hva syns dere? har du noe?

New in+

 

Hallooo! Da er det ikke lenge siden jeg kom hjem, skal gjøre lekser og spise noe etterpå før jeg forsvinner på fotball kamp. Så vi får se om det blir et innlegg til i dag :)

 

har faktisk tatt bilder av de siste innkjøpene mine haha..så jeg håper dere liker de. Kos dere vi dere i dag og kryss fingrene for laget mitt :)Jakke fra Cubus kr 299// lebestift fra viva la diva kr 70// blå topp fra kappahl kr 150// kvit kjole fra Cubus kr 300 men 30% rabatt. 
Ringen er fra kappahl kr 50,- // HAHA man ser kamera linsa i ringer :D

Hva syns du? hav skal du i dag?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits