Snow on a Wednesday

Hey!

Da er jeg inne igjen etter å ha vært ute og tatt bilder, herregud så kaldt det var. Men jeg overlevde kulden og er trygt inne i varmen igjen. Har ikke gjort noe stort i dag, lekser så klart men ellers har jeg ikke gjort stort mer enn å tatt bilder så klart spist noe og sett på TV haha..Men håper at der får en fin kveld videre, også blogges vi! Hva har du gjort i dag? Syns?
Sunday

Hei,hei!

Da sitter man godt under dyna på rommet sitt med PC'n oppå fanget og nyter de siste timene før skolen begynner igjen. Burde egentlig rydde rommet mitt, men sitter heller her og hører på musikk eheh... Ellers i dag har jeg fått besøk. Som vanlig hadde jeg det utrolig morsomt. Har egentlig ikke gjort stort mer, skal stikke og hente meg mat, siden jeg begynner og bli sulten. Så vi snakkes! Hva har du gjort i dag?♥

Nordlys

 man ser ikke nordlysene så godt, men ville bare dele med dere de 2 beste bildene hehe...håper at dere hadde en super dag! kos dere vider? har dere nordlys?♥

It's me

Da kommer det et innlegg om ting dere kanskje ikke viste om meg. Siden jeg har vært borte en stund og det enda er litt uvandt å blogge vær dag. Og i den tiden jeg har vært borte har det skjedd utrolig mye. Så tenkte at jeg kunne egentlig bare lage et sånt innlegg. Håper dere liker det!

Jeg elsker å ta bilder ute så lenge det ikke er utrolig kaldt ute, så elsker jeg å gå ut og bare ta bilder.

♥ Når jeg blir 18 vil jag ha tatovering er vel ikke mer å si her hehe..

♥ Jeg er avhengig av musikk Jepp hører på musikk hele tiden, om morgenen før skolen, etter skolen før jeg sovner når jeg gjør lekser jepp så godt som hele tiden.

♥ Jeg er et matvrak yes, venninnene mine kaller meg et matvrak, jeg ELSKER mat haha...

♥ Egentlig har jeg blogget siden 2009 hadde min første blogg med en venninne

♥ Jeg er på Twitter hele tiden

♥ Jeg elsker nettsiden WeHeartIt.com hallo?! we heart it er den beste nettsiden man kan være på når man kjeder seg haha..

♥ Jeg elsker å reise til andre land har vært i en del land alt men vill til mange mange andre land!


♥ Jeg hater vinteren, når det er kaldt og det nesten ikke ligger snø

♥ Jeg er en utrolig STOR Directioner One Direction is my life!

♥ Jeg er avhengig av mobilen min Du ser meg egentlig ikke uten mobilen min haha..

Jeg elsker Shrek filmene haha....bare elsker de filmene.

 

Noe her du også vil gjøre?


 


My Day

Hellu alle sammen! da kommer det en oppdatering dagen min i dag. egentlig har jeg ikke gjort stort, satt med lekser siden jeg har en del å gjøre med elevbedriften vi har på skolen nå. Ellers har jeg sett på videoer på youtube og skypet med venninna mi..utrolig morsomt å lese om dagen min haha..nå stikker jeg å legger meg, siden jeg er utrolig trøtt så god natt alle sammen! Håper dere hadde en fin mandag! syns?♥
Ting som jeg irriterer meg over #2

Da kommer neste del, håper dere liker den!♥ Hvis du er utrolig trøtt men ikke klarer å sovne fordi det er så mye som skjer oppi hjernen din at du BARE ikke kan sovne!

♥ Når folk har et bloggdesign som man ikke klarer å tyde. At hele designet er i sånne utrolig sterke farger som du kan bli blind av.

♥ Når jeg ikke finner like sokker..kan bruke opp til 10 min til å finne et par like sokker. Er bare så utrolig flink til å rotte bort sokker.

♥Når du kjøper deg noe som sitter helt perfekt også, vasker du det og det krymper.

♥ Når det er vinter og du får snø i skoen.

♥ Når du nesten har sovnet også piper mobilen din, og du er lys våken igjen.

♥ Når det er sånn bilde på facebook også står det «kjenner du igjen henne/han innen 3 sek? Hvis ikke kommer hun/han til deg i natt og tenner på huset!» HALLO!? Hvam tror på det?

♥ hvis du leser blogginnleg men utrolig mange smilefjes og hjerter <333333333333:D

Winter Wonderland


 

 


Heeey! Da har jeg vært så flink å tatt noen bilder ute. Akkurat nå har jeg besøk og skal snart sikkert finne på noe sammen, men ja, skjer ikke så mye her for oss. Vi har skole ball på fredag og øver litt til det men, ellers så er det ikke mye som skjer. kos dere i dag! Hva har dere gjort idag? syns?♥

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits