Dagens Antrekk 30/4

 

Hei igjen! Da kommer dagens antrekk! Nå snart skal jeg til fotballtrening også i morgen blir det bursdag igjen gleder meg :D har egentlig ikke så mye å si utenat det er utrolig fint vær i dag! Å herregud som sola varmer haha.. det er så sykt deilig med sånt vær haha.. kos dere i solen da!

Jakke: cubus // topp cubus // bokse cubus hehe..

 

Hva synes du?

Byen Next!

 

Heisann alle sammen! God morgen forresten! Da skal jeg så klart til byen i dag med mamma yhe. Kos vet du! Er ikke lenge siden jeg sto opp og så klart måtte jeg bli liggende i sengen i en time før jeg klarte å stå opp haha.. så ja. Da drar jeg hihi.. kos dere i dag dere å!kjempe fint vær i dag:)

 

Hva skal du i dag?

Hvilken?

 

Hallo! God morgen alle sammen! Håper dere får en utrolig fin dag i dag! Skal på bursdag senere i dag, gleder meg sykt mye hehe..

 

men det jeg lurte på var:

hvilken av disse liker du best? Kan ikke bestemme meg haha..liker begge og aner ikke hvilken jeg skal bruke til bursdagen haha..

                                    

 

Eller denne:

 

                                     


Hva synes du?

My day!

Hallo! da er jeg her! har egentlig bare gjort lekser og sittet foran Pc'n flinke meg haha..og nå skal jeg se på krim yhe spenennde haha.. i morgen skal jeg vel til bye og shoppe litt også har vi skikkerlig ille gym i morgen springe 1 time også svømme en å herregud noe så ille menmen. skal slappe av i dag sån at jeg klarer det i morgen hihi. kos dere videre i dag! :D

 


haha..tok bile i fjor høst yhe :P

Hva har du gjort i dag? har du gym i morgen?

Ute på tur!

 

Halloooo! Da er jeg hjemme igjen etter en herlig ride tur! Glemte å blogge igår men ja. I morgen skal jeg ikke gjøre noe spesielt, men på fredag skal jeg til byen men en venninne, gleder meg sykt mye hihi..

I går var jeg på tur og tok tusenvis av bilder haha..men synes bare at 5-10 ble fine haha det er meg! Men kos dere videre i dag!


  
color spirakel

 

Hallo! Har tatt en del bilder av konditorfarge i vann haha.. ble ganske fornøyd med de fleste så her kommer det noen bilder yhe hihi.. kommer et nytt innlegg senere, men har kamp i dag så ja :P kos dere i dag  hihi..

 

 


Hva synes du?

sunshine

 

Hei, hei! Da er det søndag og sol ute! Herregud så god det er med litt sol igjen hihi.. så da skal jeg ut etterpå ja. Men først må jeg rydde rommet ehm..ja skulle egentlig gjøre det går. Men det ble det ikke noe av haha..ellers i dag skal jeg slappe av ta bilder og ja..aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre ellers haha..men kos dere videre i dag!Hva skal du i dag?

Helg og mange muligheter!

Halloo! Da er jeg her igjen! Denne uka har vært utrolig mye stress hehe..i går var jeg så slapp at det første jeg gjorde var å legge meg på sofaen når jeg kom hjem, og jeg sovna straks hehe. Det har skjedd en del i det siste. På mandag er det treningskamp gleder meg. Også er det kamp igjen på lørdag. Og i tysken spiller vi inn film, det er utrolig morsomt hehe.. brukte ketchup til blod haha.. det så sykt uekte ut :P men ja.. så gleder meg max til mandag.

 Syns? hva skal du i dag?
 

Lenge?

Hallo! Da er jeg her igjen blir ikke mye blogging denne uken, men det for dere holde ut eheh...Men hos oss har det snød siden lørdag kveld, var så glad for at snøen var borte og når du minst venter den kommer den haha..ellers har jeg samfunsfag prøve i morgen, gleder meg sykt mye til å bli ferdig med den hihi.. men har ikke stort mer å skrive. vi snakkes. kos dere denne uken!

 Har det snød hos dere? hva skal du i dag?

Helg !

 

Hallo! Da er det lørdag og som vanlig sover jeg lenge på de dagene hihi.. nå snart skal jeg til en venninne og overnatte så det blir KOS! Gleder meg sykt mye. Så da blir det Party! Yhe.. hehe.. så ja gleder meg sykt mye til det. Men vi snakkes da! Kos deg videre i dag!

 


Elsker å ta bilder av syker hihi..

Hva skal du i dag? Syns?

School again

 

Hallo søtiser! Da var det første dag på skolen ja. Hadde en super dag! Det var helt supert å se igjen alle vennene mine hehe.. i dag har det nesten bare regnet hos oss, det er så ekkelt vær ute. Vil ikke gå ut å ta bilder fordi det er så kalt og bløtt haha.. det er meg. I morgen må jeg se om det blir blogging fordi det er så masse å gjøre men vi får se:)

Nå skal jeg fikse noe i gimp også skal jeg slappe av hehe.. kos dere videre i dag!


Haha..syns det er det søte bildet hehe..

Hva har du gjort i dag?

Siste dag

Hei og hå! Da er jeg kjempe glad og motivert til å begynne på skolen igjen i morgen! Yhe gleder meg sååååå mye...NOT haha..kunne godt ha hatt et halvt år til mer ferie, men sånn blir det ikke. Men det er jo ikke lenge til sommerferiene og da blir sol og ferie for meg haha.. gleder meg sykt til sommeren.

 

I dag har jeg bare sett på TV, spreke meg vet du. Jo også har jeg faktisk retta Kåseriet mitt, men ellers har jeg daffa og sett på TV haha.. I morgen må jeg da stå opp tidelig igjen...Som jeg hater det. Det ble jo alt for tidelig i går og da sto jeg opp kl 11 eller noe sånt haha..Men ja..

 

Driver på å fikse gratis designet deres..det blir ikke noe spesielt..menmen...så ja da får jeg vel fortsette med det da hihi..men vi blogges.

Gleder meg sykt til sommeren hihi...Syns? Hva har du gjort i dag?

bilder fra dagene mine +++

Hallo! Da har jeg spist kjempe godt frokost og vært ute og lett etter masse godt. Det er helt vanlig i Tyskland at man ikke leter etter 1 stort egg men mange små sjokolade egg eller harer også får du en STOOR en hihi..den er best:)

Så da har jeg gjort det og er kjempe fornøyd med sjokoladen jeg har fått hehe..nam,nam den er sikkert borte på noen timer haha.. nei da skal spare:)

Var ute i går å tok noen bilder ute, sola skinte så da ble det mange fine bilder men det kommer bare noen få, ville ikke redigere alle eheh.. Men jeg håper dere får noen fine dager til med kos!

 

 Nam, nam jeg liker hihi..

 

Hva skal du i dag? har påskeharen vært hos deg? 

I am home again

HALLO! Da er jeg hjemme igjen har spist suppe og drukket kjempe god appelsin juice nam,nam.. Kjøpte 2 ting ikke noe spesielt, men kan heller lage et innlegg om det senere denne uken.

Det var bare helt herlig og se igjen venninnen min!

 

Men jeg ville hvite om dere har lyst på et gratis design? Hvis ja skal jeg lage et eget innlegg om det:)


godt å lese noe i sola:)


Hva har du gjort i dag eller skal i dag? og hva synes du om ideen min?

God morgen!

Halloo! Da er det ikke lenge siden jeg sto opp. Og nå sitter jeg på terrassen og varmer meg mens jeg hører fuglene synge hihi...skal straks til byen og treffe ei venninne så det blir koos! Hehe. Men jeg kommer med et innlegg senere i dag! Så kos dere videre i dag!

HVA SKAL DU I DAG??

Dagens Antrekk

 

Hei på deg! Da kommer dagens antrekk litt rare bilder menmen..så lenge man ser hva jeg har på meg så er det jo greit hehe.. Hadde ikke på meg noe spesielt i dag bare litt sånne gode klær å gå med siden jeg ikke skal noe i dag så..

// Topp med drage anner ikke fikk den av en tatoverer// Bokse Cubus 199kr// Sokker med Hello Kitty anner ikke hehe//

 

Haha...Hvis dere vil ha dette oftere  så si i fra i kommentarfeltet:)

Nytt design!

Hei, hei! Da har jeg endelig klart å lage mitt egent design! Er stooor fornøyd med det! Jeg må si at det ligner veldig på designet til reej.blogg.no men jeg elsker designet hennes! Så si fra om du vil at jeg skal forandre på det:) nå mangler det bare en header hihi..den kommer i morgen tror jeg vi får se!... så vi snakkes!Syns?

Sol og Glede!

 

God Morgen! Da er det ikke lenge siden jeg sto opp! Og jeg må si i dag er det bare helt herlig vær! Sola skinner og det er varmt i sola hihi. Bare elsker sånne dager med masse sol og glede! Så nå skal jeg gå ut og sette meg i solen og sole meg litt hehe..Så kos dere videre i dag! 

 

Noen som liker seg i solen hihi...


Hva skal du i dag? 

 

Tips til blogg+++

Hallo! Da blir det vare mobilblogging men,men... Da er dagen min så godt som over. Skal se på fotball resten av kvelden gleder meg. Jeg får kryse fingrene at laget jeg heier på vinner:)

Men nå skal jeg tipse en blogg eller komme med en anbefaling. Nemmelig http://weeheeartit.blogg.no/ jeg leser bloggen hver dag og kommer til å gjøre det videre:) hun blogger ofte og jeg anbefaler dere og ta en titt innom bloggen:) jeg ønsker meg litt mer bilder men ellers er det en blogg med kvalitet! Så ta en titt innom! Akkurat nå har hun en konkurranse! Som jeg er med i hihi...

SYNS? HVA SKAL DU RESTEN AV DAGEN?

Starter dagen med et SMIL

God Morgen! Da har jeg tenkt å blogge litt, før jeg går ut og hjelper til litt ute. I dag blir det ikke mye styr. Det er tros alt skjer torsdag..Men på lørdag skal jeg kanskje til byen, treffe en venninne som jeg ikke har sett på årevis, neida men i alle fall har jeg ikke sett hun lenge! Gleder meg sykt!

 

Men dere må ha en fin dag i dag! Kos dere!Hva skal du i dag?


Solen er her!

Hallo! Da har jeg alt vært ute og nyttet solen! Det er helt HERLIG! Ellers i dag skal jeg ikke noe spesielt, slappe av etter i går! Ja, og rett og slett bare ikke gjøre noe spesielt i dag!

Har tatt en del bilder! Med masse sol hihi.. så da legger jeg de ut her! Kos dere videre i dag da!

 

God med litt sol et du !:DSyns? du skal/har gjort i dag?


 

Våren er her?

 

Hei igjen! Da kommer det noen bilder fra dagen! De fleste er litt redigert menmen...og alle er tatt av meg eller venninnen min hehe..Så ja..I dag har vi nesten bare vært inne hehe..vi var jo også litt ute men det er ikke er en 3 grader ute og det er kalt.. men vi blogges i kveld:)

 

 

 Mange gule blomster:)

Syns? Hva har du gjort i dag da?

God Morgen!

 

Hei! Da ble jeg vekt av sola i dag for en gang skyld, herregud så herlig at sola skinner inn vinduet ditt! I dag er det perfekt vær til å ta masssse bilder! Så da skal jeg se hva jeg kan gjøre:) ellers i dag skal jeg slappe av haha..skal egentlig ikke gjøre noe spesielt i det hele tatt, kanskje være med noen venner..i alle fal skal jeg kose meg hehe..

nam,nam..Hva skal du i dag?

Da var det gjort!

 

HEI! Da er det gjorte! 2 nye hull i ørene er så UTROLIG happy! Nå sitter jeg og spiser hjemmelaget jordbær is, nam,nam!

Skal slappe av resten av dagen også skal jeg fikse på designet så klart! Endelig funker hele blogg.no igjen hos meg «ikk»

Hva har du gjort i dag?


haha, det dorlige bildet:Pnam,nam...

God morgen!

Hallo! Da blir dette et litt kort innlegg siden jeg er på vei til byen nå! Hos oss snør det og så godt som alt er kvitt eheh.... Nå funker designet igjen, men skal fikse på det når blogg.no funker igjen:)

XOXO

Hva skal du i dag?

Blogg=klikk

Hallo alle søtte! Da er blogg enda klikk hos meg på pc. Sååå jeg får ikke blogga over pc. Også har det seg slik at designet mitt er klikk sånn at man ikke kan skrive kommentarer. Åhh som jeg hater det!

I dag har jeg faktisk spilt litt fotbal ute, hadde flaks når jeg var hjemme igjen begynte det å snø. Men hvorfor. Må det begynne å snø nå, jeg ville h vår med masse sol og varme menmen...
Skal prøve og få til bloggen i morgen Eheh...

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits