Home Sweet Home!

 

Hallo! Da er det lenge siden jeg kom med et innlegg ja. Som dere vet er det slik fordi jeg har vært i Bergen i pinsen.

Det var bare så utrolig HERLIG! Været var perfekt og ikke noe kunne ha manglet! Tokk et dusin av bilder. Men kommer ikke til å legge ut alt haha..hadde blitt for mye. Det kommer også en innkjøps video, om ikke PC klikker haha..men ja! Så kos dere videre i dag!

 

 

 

turen tilbake fra Bergen

 

 

Hva syns dere? Har du koset deg i pinsen?

IKKE GLEM KONKURANSEN HER!

Bergen Next!

 

Hallo!

Da drar jeg snart til Bergen. Gleder meg sykt mye! Skal shoppe bade og rett og slett kose meg der! Så jeg får se om jeg kan se eurovision på Tv haha.. er sykt spent på hvem som vinner. Så jeg legger ut mine 3 favoritter her nede yhe! Men vi snakkes, skal se om det blir litt blogging når jeg er borte.

Kos dere masse i helgen!

 

 

 

 

 

 

Hvilken er din favoritt? Du skal i helgen?

Sommer!

 

Hallooo! Da har jeg kommet hjem fra fotballtreningen og er syk sliten i bena haha..skal straks hoppe i dusjen. Tok noen bilder dag i solen...det var bare helt herlig i dag! Men vi snakkes! I morgen kommer det er konkurranse så hold dere fast! Kos dere videre i dag! 

 Herlig og ligge ute og sole seg :P

Hva har dere gjort i dag?

Ut i Naturen
 

Hallo!

Igår så dro vi på hytta, bare sånn plutselig. Ble litt skuffet..men jeg fikk tatt utrolig mange bilder! Også så vi på fotball i går. Det var sikkert flere som gjorde det?

Håper dere får en herlig dag i dag!
Bilder+

Hei, hei!

Da kommer det et lite blogginnlegg på en lørdag ja! Har endelig blitt ferdig med designet du kan se det HER

har tatt litt bilder i det siste så nå kommer de her.Ellers i dag har jeg ikke gjort stort, men hva skal man gjøre når været er så sykt dårlig? Jaja..skal se om jeg kan lage en video blogg.

Kos dere i dag om dere har fint eller dårlig vær! 

 

  

Syns? har tenkt å ha en konkurranse vil dere det? 

Mine siste dager

Hallooo! Da skal jeg blogge litt flinke meg haha... 17.mai var herlig! Det regnet nesten hele dagen, men like vel var det utrolig korselig!
I dag har jeg ikke gjort stort (flinke meg ja) har spist, sittet på PC'n, spist, sett på TV og ikke egentlig gjort stort mer enn det haha..
Akkurat nå driver jeg på med å lage et design til Torhild(torhiiiild.blogg.no) så etter det skal jeg lage et design til ei venninne også.........blir det gratisdesign:) så gled dere!

Kos dere videre i dag!

17.05.2012Søndag!

 

Hallo! Da er det søndag og jeg har hatt en herlig helg! Var på besøk til verdens beste venninne, vi har kost oss og øvd litt matte til tentamen i morgen.

I dag har jeg spilt fotball kamp som vi tapte selv om det skulle bli uavgjort, ble litt irritert haha..også har jeg dusja og ellers bare slappet av! Herlig og bare slappe av litt å. Resten av kvelden skal jeg kose meg så dere må kose dere dere å!haha måtte legge ut dette bilde bilde :)

hva har du gjort i dag?

Helg Yhe!

Halloo! Da har jeg tenkt å blogge ordentlig igjen ja, har vært så opptatt med designet jeg lager så har nesten bare ordnet på det alle dagene haha..men nå blir jeg snart ferdig. Er sykt fornøyd elsker der! Hihi..

i dag har deg regnet hos oss hele dagen, og det skal sikkert ikke slutte. Ellers i helgen skal jeg slappe av, pugge til matte tentamen med en venninne og spille fotballkamp. Så gleder meg til alt uten at puggingen.

Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene med god bedring til meg! Det er sykt fint å lese dem! Tusen Tusen Takk! Men bare sånn kort sagt så går det bra med foten min.

Kos dere videre i dag!

 


 Hva skal du i helgen? syns ?

My day!

Hei, hei!
Da kommer det et litt innlegg her nå! Ligger i sengen, er drit trøtt og skal straks sove:)
I dag har jeg hadd norsk tenteamen som gikk ganske så greit tror jeg.

Når jeg kom begynte jeg og fikse designet til Kristine Amalie! Er snart ferdig skal bare fikse på noen små ting:)

Også var jeg på fotballtrening alt var perfekt helt til jeg viklet foten min yhe er happy nå! Så klart kan jeg ikke bli med på kampen i morgen, menmen kan bli med på søndag ser det ut som:) kos dere i kveld og i morgen!

SYNS OM DESIGNET? HVA HAR DU GJORT I DAG?

Tentamen

Hallo! Da kommer det et mobilinnlegg her ja! Hat pugget litt til tentamen i dag siden vi har en til i morgen. Dessuten har jeg hatt besøk av verdens beste! Og skypet med søskenbarnet mitt. Og nå skal jeg legge meg. Må være god utvilt i morgen vet du! Så kos dere videre i kveld!

Ikke glem spørsmålsrunden som er litt lenger ned!:)

Hat du instagram så si undra!:)

flower power

 

Hallooo! Da er jeg hjemme igjen etter fotballtreningen, hører på musikk nå og drikker brus herlig haha..i morgen har jeg norsktentamen gleder meg til å sitte der og spise masse godt haha..menmen synes ikke det er det verste dagene i året. Resten av dagen skal jeg slappe av se på TV og late meg. Rett og slett kose meg ja! Det liker jeg haha.. Kos dere!

 

Husk spørsmålsrunden HER!


 

Hva har du gjort i dag? syns?


Spørsmålsrunde

 

HEII!

Da har jeg tenkt å ha en spørsmålsrunde! Så begynn å still spørsmål! Spør om alt dere kommer på yhe!Spør i vei!


Siste dag

 

Halloo! Da har jeg tenkt å blogge igjen, har lagd video med innkjøp men movie maker er klikk så ja...skal se om den kommer i morgen. I dag har jeg lagd video blogg som dere vet, vært ute, hjulpet til litt hjemme og nå snart skal vi ha mat!

 

Også har vi bestilt tur til Tyskalnd i sommerferien reiser med båt yhe! Så da er jeg borte på bursdagen min. Men det beste er at jeg har PC hos bestefar så da får jeg blogget om det er Internett der. Hadde det problemet sist gang haha..men ja gleder meg sykt mye til å se igjen alle og ikke minst på SHOPPINGA haha..men kos dere i kevld!hihi♥

Hva skal du i sommerferien? syns?

Bilder fra dagen +

 

Hallu! Da er det helg yhe! Er skikkelig klar for det haha.. selv om jeg bare har gått på skolen i 3 dager. Menmen..

ellers i dag har jeg slappet av og spist kanelboller nam,nam! Også har jeg tatt noen bilder og redigert dem. Og resten av kvelden skal jeg kose meg. Dere må kose dere dere å!

 

 

Hva synes du? hva har du gjort i dag?

New in+

 

Hallooo! Da er det ikke lenge siden jeg kom hjem, skal gjøre lekser og spise noe etterpå før jeg forsvinner på fotball kamp. Så vi får se om det blir et innlegg til i dag :)

 

har faktisk tatt bilder av de siste innkjøpene mine haha..så jeg håper dere liker de. Kos dere vi dere i dag og kryss fingrene for laget mitt :)Jakke fra Cubus kr 299// lebestift fra viva la diva kr 70// blå topp fra kappahl kr 150// kvit kjole fra Cubus kr 300 men 30% rabatt. 
Ringen er fra kappahl kr 50,- // HAHA man ser kamera linsa i ringer :D

Hva syns du? hav skal du i dag?

Sol og Glede!+

 

Hei, Hei! Da er det mai, og sol! Det er herlig med sånt vær. Hadde musikk prøve i dag, tror det gikk bra, har det på følelsen yhe hehe..i dag kommer nok innkjøpene mine fra det siste hvis jeg husker på det. Etter på skal jeg på ridning med noen venner. Gleder meg sykt mye haha..

 

Var jo på bursdag i går! Det var kjempe koselig, med være og all maten haha.. vi spiste nesten bare haha.. kaker frukt ja osv. Men det var kos! Egentlig skulle vi bade, men bassenget var stengt haha.. men vi fikk en is da. Som plaster på såret haha..

 

Kos dere videre i dag! Yhe satt ute med PC i går haha..


og i dag har jeg spist masssse kakke! hihi..

Hva skal du i dag? Syns?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits