Ting som jeg irriterer meg over #1

Hey! Da har jeg endelig tenkt å ha disse innleggene her på bloggen. Hadde ikke stort annet å gjøre i dag så da tenkte jeg "Hei, hvorfor ikke gjøre noe for bloggen?" Så ja da gjorde jeg det. Håper der liker innleggene. 

 

♥ Hvis jeg må vente på noe leeenge. Hater det. Det er ikke det at jeg er utålmodig, nei det er det ikke, men bare den ventingen.....

♥ Hvis kameraet mitt ikke vil fokusere hehe..

♥ Hvis jeg alt vet hva jeg skal gjøre i dag også kommer mamma eller pappa og sier at jeg skal gjøre det eller det.

♥ Dårlige fotball dommere. Åhh....hater dem.

♥ Når folk bare «Herregud One Direction er homser!» og jeg tenker bare...»er det noen i dette rommet som spurte deg om meningen din?»

♥ Når du tenker «nå går jeg ut for å ta bilder» du har liksom for inspirasjon og edelig får du på deg jakka og skoene går ut skrur på kameraet også finner du ut at du glemte minnekorte ditt inne i rommet.

♥Når du har hadd den utrolige drømmen også kommer et menneske inn i rommet ditt og bare «Nå må du stå opp lille venn!» og hele drømmen bare slutter der hvor det blir best....

♥Folk som legger ut det samme bilde 3 ganger etter hverandre på bloggen sin.  

Hva syns du om første del?♥

autumn came to meHei, Hei! Da er det lenge siden jeg blogget. Har ikke hadd følelsen for å blogge i det siste, men i dag da jeg våknet tenkte jeg " i dag skal jeg ut og ta bilder" og ja det gjorde jeg da etter noen timer med musikk og weheartit for å få litt inspirasjon hehe..

I morgen blir jeg borte hele dagen skal til Hamar med noen venner gleder meg sykt mye til det. Men vi snakke! kos dere i dag♥ Hva har du gjort i dag? Syns?     

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits