It's me

Da kommer det et innlegg om ting dere kanskje ikke viste om meg. Siden jeg har vært borte en stund og det enda er litt uvandt å blogge vær dag. Og i den tiden jeg har vært borte har det skjedd utrolig mye. Så tenkte at jeg kunne egentlig bare lage et sånt innlegg. Håper dere liker det!

Jeg elsker å ta bilder ute så lenge det ikke er utrolig kaldt ute, så elsker jeg å gå ut og bare ta bilder.

♥ Når jeg blir 18 vil jag ha tatovering er vel ikke mer å si her hehe..

♥ Jeg er avhengig av musikk Jepp hører på musikk hele tiden, om morgenen før skolen, etter skolen før jeg sovner når jeg gjør lekser jepp så godt som hele tiden.

♥ Jeg er et matvrak yes, venninnene mine kaller meg et matvrak, jeg ELSKER mat haha...

♥ Egentlig har jeg blogget siden 2009 hadde min første blogg med en venninne

♥ Jeg er på Twitter hele tiden

♥ Jeg elsker nettsiden WeHeartIt.com hallo?! we heart it er den beste nettsiden man kan være på når man kjeder seg haha..

♥ Jeg elsker å reise til andre land har vært i en del land alt men vill til mange mange andre land!


♥ Jeg hater vinteren, når det er kaldt og det nesten ikke ligger snø

♥ Jeg er en utrolig STOR Directioner One Direction is my life!

♥ Jeg er avhengig av mobilen min Du ser meg egentlig ikke uten mobilen min haha..

Jeg elsker Shrek filmene haha....bare elsker de filmene.

 

Noe her du også vil gjøre?


 


Ting som jeg irriterer meg over #2

Da kommer neste del, håper dere liker den!♥ Hvis du er utrolig trøtt men ikke klarer å sovne fordi det er så mye som skjer oppi hjernen din at du BARE ikke kan sovne!

♥ Når folk har et bloggdesign som man ikke klarer å tyde. At hele designet er i sånne utrolig sterke farger som du kan bli blind av.

♥ Når jeg ikke finner like sokker..kan bruke opp til 10 min til å finne et par like sokker. Er bare så utrolig flink til å rotte bort sokker.

♥Når du kjøper deg noe som sitter helt perfekt også, vasker du det og det krymper.

♥ Når det er vinter og du får snø i skoen.

♥ Når du nesten har sovnet også piper mobilen din, og du er lys våken igjen.

♥ Når det er sånn bilde på facebook også står det «kjenner du igjen henne/han innen 3 sek? Hvis ikke kommer hun/han til deg i natt og tenner på huset!» HALLO!? Hvam tror på det?

♥ hvis du leser blogginnleg men utrolig mange smilefjes og hjerter <333333333333:D

Ting som jeg irriterer meg over #1

Hey! Da har jeg endelig tenkt å ha disse innleggene her på bloggen. Hadde ikke stort annet å gjøre i dag så da tenkte jeg "Hei, hvorfor ikke gjøre noe for bloggen?" Så ja da gjorde jeg det. Håper der liker innleggene. 

 

♥ Hvis jeg må vente på noe leeenge. Hater det. Det er ikke det at jeg er utålmodig, nei det er det ikke, men bare den ventingen.....

♥ Hvis kameraet mitt ikke vil fokusere hehe..

♥ Hvis jeg alt vet hva jeg skal gjøre i dag også kommer mamma eller pappa og sier at jeg skal gjøre det eller det.

♥ Dårlige fotball dommere. Åhh....hater dem.

♥ Når folk bare «Herregud One Direction er homser!» og jeg tenker bare...»er det noen i dette rommet som spurte deg om meningen din?»

♥ Når du tenker «nå går jeg ut for å ta bilder» du har liksom for inspirasjon og edelig får du på deg jakka og skoene går ut skrur på kameraet også finner du ut at du glemte minnekorte ditt inne i rommet.

♥Når du har hadd den utrolige drømmen også kommer et menneske inn i rommet ditt og bare «Nå må du stå opp lille venn!» og hele drømmen bare slutter der hvor det blir best....

♥Folk som legger ut det samme bilde 3 ganger etter hverandre på bloggen sin.  

Hva syns du om første del?♥

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits