Bilder fra Mallorca!

Hallo! da tenkte jeg å legge ut bildene fra mallorca. Det er jo lit siden jeg kom hjem, men tenkte at dere sikkert vil se noen av bildene så ja, da kommer de nå. Skal stikke til fotblltrening nå snart. Og i morgen  har vi kamp så jeg får se om det blir så mye mer blogging. I dag var jeg som alle andre barn på min alder på skolen også gjorde jeg lekser, ikke mer om dagen min hehe..men vi snakkes! Kos deg i dag! Har du vært i Mallorca? Hva syns du?♥

 

 


Hjemme igjen!

 

Hei! Edelig er jeg hjemme igjen! Har hatt det utrolig fint i Tyskland! Det var sykt fint vær der, det eneste negative er å sitte 4-5timer i en bil og bli klissbløt haha..men vi klarte det!

Så klart shoppet jeg mye haha..men hadde jo spart penger også fikk jeg utrolig mye til bursdagen min å, så det blir shopping her å haha!...men kos dere viere i dag!

Har du vært i Tyskland?

Home Sweet Home!

 

Hallo! Da er det lenge siden jeg kom med et innlegg ja. Som dere vet er det slik fordi jeg har vært i Bergen i pinsen.

Det var bare så utrolig HERLIG! Været var perfekt og ikke noe kunne ha manglet! Tokk et dusin av bilder. Men kommer ikke til å legge ut alt haha..hadde blitt for mye. Det kommer også en innkjøps video, om ikke PC klikker haha..men ja! Så kos dere videre i dag!

 

 

 

turen tilbake fra Bergen

 

 

Hva syns dere? Har du koset deg i pinsen?

IKKE GLEM KONKURANSEN HER!

Bergen Next!

 

Hallo!

Da drar jeg snart til Bergen. Gleder meg sykt mye! Skal shoppe bade og rett og slett kose meg der! Så jeg får se om jeg kan se eurovision på Tv haha.. er sykt spent på hvem som vinner. Så jeg legger ut mine 3 favoritter her nede yhe! Men vi snakkes, skal se om det blir litt blogging når jeg er borte.

Kos dere masse i helgen!

 

 

 

 

 

 

Hvilken er din favoritt? Du skal i helgen?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits