Ukens Blogg DU?

 
Hallo! da kommer det et innlegg til her! er på hytta nå. Så da tenkte jeg å ha ukens blogg hehe...! Så om du vil bli ukens blogg så kommenter! også skal jeg velge en blogg..! LYKKE TIL♥Hvil du bli ukens blogg? ♥

Ukens blogg: Thea!

Da er ukens blogg bestemt det blir http://theajansen.blogg.no/ . Bloggen hennes er utrolig fin. Det er er et ryddig og enkelt design. Hun blogger ofte, og tar mange fine bilder! Som er et stort pluss for meg hehe..elsker å se på bilder. Så om dere selv vil finne ut om hennes blogg er så bra som jeg synes så klikk deg inn på den! HER♥ Leser du den bloggen? Hva syns du da?

Ukens Blogg?

 

Hallo! Da hr jeg tenkt å starte ukens blogg! Hvem vil altså bli ukens blogg? Du kan delta med å sende inn en kommentar!hih..Så vil du bli uksen blogg?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
bilde

Velkommen! Jeg er en jente på 14 år som elsker å ta bilder å være med venner på fritiden. Jeg er kjempe glad i å spille fotball og er en stor fan av One Direction. Her på bloggen min skriver jeg om hverdagen min og legge ut bilder av det som jeg får foran linsa. Håper du kommer tilbake♥

Kontakt:
Sprotte@live.no


♥Legg meg til som venn da!

bilde


Det er jeg som har redigert på designet. Du ser sikkert også at designer ligner veldig på http://auroramohn.blogg.no/ som er laget av http://fotoogwebdesign.blogg.no/.

hits